Highlights

Vrijheid op 20 m2

Een lezing door ‘Marjolein in het klein’: Tiny House expert, pionier en ambassadeur. Woensdag 10 april om 14.00u. 

De Tiny House beweging heeft een ferme voet aan land gezet in Nederland. Bijna iedereen heeft er weleens van gehoord of kent iemand die in een Tiny House woont of wil wonen. (meer…)
Lees meer »
brabant brouwt
De kracht van het brabantse ondernemerschap zit hem in hard werken,  maar ook zeker in het ‘’brabantse netwerken’’. Dit betekent: niet  vergaderen aan een bureau, maar ook onder het genot van een drankje  en de afspraken op een bierviltje zetten. Daarom hebben wij vanuit  de organisatie van brabant bouwt op de openingsavond  ‘’brabant brouwt’’ in het leven geroepen. Een unieke kans  om onder het genot van ons eigen speciaal gemaakte  ‘’brabant bouwt’’ bier personen/partijen te vinden  om mee samen te werken, mis dit niet!
Lees meer »
Work and people
In de bouwsector lopen bijna alle bedrijven tegen het zelfde probleem, wel werk alleen het juiste personeel vinden is een lastig probleem.  Daarom hebben wij van ‘’brabant bouwt’’ work and people in het leven geroepen. Dit is een stand waarin geselecteerde werving en selectie en opleidingsinstituten zitten. U kunt zich hier als exposant vrijblijvend voor aanmelden om uw openstaande vacatures af te leveren. De tweede dag is open voor werkzoekenden die zich op op deze stand kunnen melden.
Lees meer »
Matching programma
Op ‘’brabant bouwt’’ vindt u interessante partijen en bedrijven waar u niet alleen langsloopt, maar ook een praatje mee kan maken op ons matching plein. Een unieke kans om in gesprek te komen onder het genot van een hapje en drankje terwijl u omsingeld bent door bedrijvigheid.
Lees meer »