Exposanten

Van Vonderen Groep

Wat in 1905 begon als schildersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot Van Vonderen Groep: een landelijk erkend specialist op het gebied van ruwbouw en afwerking. Vanuit de vestigingen in Bergeijk, Oosterhout en Tiel voeren de werkmaatschappijen individueel of gezamenlijk hun opdrachten uit. Professionaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. De diverse vakmensen kunnen in de utiliteits- of woningbouw worden ingezet. Zowel voor nieuwbouw, als voor onderhoud en renovatie.

Van Vonderen Groep biedt totale dienstverlening in afbouw en afwerking. Op basis van de opgeleverde ruwbouw kunnen zij uw project van A tot Z voor u invullen: het plaatsen van wanden en plafonds, het aanbrengen van alle vereiste brandwerende, thermische en akoestische isolaties, maar ook binnen- en buitenschilderwerk en glaswerk.

Het ervaringsgebied van Van Vonderen Groep is enorm breed en veelzijdig:

  • Van nieuwbouw en renovatie tot restauratie
  • Van kantoorgebouwen en scholen tot woningen
  • Van ziekenhuizen tot monumentale panden
  • Van zorgcentra tot musea
  • Van appartementencomplexen tot bioscopen
  • Van trendy winkels tot oude stadsvernieuwingswijken

Wat Van Vonderen uniek maakt is het totaal. Alleen hier vindt u deze uitgesproken specialismen onder één dak, werkend vanuit één visie, mentaliteit en integrale projectorganisatie. Het is dan ook deze unieke bundeling van krachten (lees: ervaring, kennis en vakmanschap) die maakt dat Van Vonderen in elk project een doorslaggevende toegevoegde waarde inbrengt. Uw project vaart er wel bij.