Exposanten

Specials Workwear

Specials Workwear is de totaalleverancier als het gaat om de meest vooraanstaande merken bedrijfskleding, werkschoenen en PBM. Dit kan uit voorraad of volledig tailor-made. Aan de hand van heldere afspraken kunnen zij hun klanten binnen 24 uur bedienen tegen zeer concurrerende prijzen!

Ontstaan uit de samenwerking tussen een private label modebedrijf en een textieldrukkerij biedt Specials Workwear sinds 2017 vanuit hun showroom in Eindhoven private label corporate en work wear.

Met een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van kledingcollecties voor (internationale) modemerken en groot-winkelbedrijf vonden de oprichters het tijd om deze expertise ook aan te bieden op de bedrijfskleding markt. Of u nu een kleine zelfstandige of een internationale keten bent, het team van Specials Workwear staat vol enthousiasme voor u klaar.

Dit team begrijpt dat het aankleden van uw personeel geen prioriteit is. Om het u gemakkelijker te maken bieden zij naast hun eigen ontwerpen ook kant en klare producten  van onze zorgvuldig geselecteerde partners aan. Ook voor uw PBM kunt u bij Specials Workwear terecht. Als de kennis niet in huis is, wordt deze graag ingehuurd.