Exposanten

De Burgh Bedrijfswagens

De Burgh is een allround bedrijfswagendealer van de merken DAF, IVECO en Fiat Professional in regio Eindhoven. We staan bekend om een goede prijs-kwaliteitsverhouding en service, maar ook om het totaalpakket op het gebied van aftersales. De Burgh geeft u graag advies over het juiste voertuig, financiering of onderhoud.

Bij De Burgh kunt u terecht voor alle soorten bedrijfswagens. Maar ook voor onderdelen, onderhoud, reparaties en andere diensten. We zijn officieel dealer van de merken DAF, GINAF, Fiat Professional en IVECO. Door DAF benoemd tot DAF Dealer van het Jaar 2014 en 2017 en DAF Service Dealer van het jaar 2018.

U heeft de keuze uit talloze bestelwagens en vrachtwagens, wat betekent dat iedereen de perfecte bedrijfswagen kan kopen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen of een gebruikte bedrijfsauto, graag een milieuvriendelijk vervoermiddel aanschaft of toch liever kiest voor een traditionele bedrijfswagen: dé bedrijfswagenspecialist in Eindhoven is zonder twijfel De Burgh. Voor de laatste acties, voorraad en de actuele modellen van DAF, GINAF, Fiat Professional en IVECO kunt u ook de voorraad komen bekijken.

De aanschaf van een bedrijfswagen is niet zomaar een beslissing. De Burgh biedt daarom ook totaaloplossingen voor uw bedrijfswagen of wagenpark, zoals verzekeringen.