Exposanten

Ballast Nedam Zuid, Renovatie & Onderhoud

Ballast Nedam Zuid ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen en utiliteitsgebouwen. Wij doen dit niet alleen als aannemer van een nieuwbouw/transformatie project. Veelal ook in combinatie met onderhoud, verduurzaming en exploitatie.

Wij zijn uw (bouwteam) partner die vroeg in de ontwerpfase inzicht geeft in de maakbaarheid, duurzaamheid en de kosten. Onze mensen denken mee en adviseren, zij verrassen u met creatieve en innovatieve ideeën. Bijvoorbeeld ideeën voor extra duurzaamheid, een snelle bouwtijd, een bijzonder gebouwconcept, onderscheidende architectuur of het optimaliseren van de grondwaarde. In die oplossingen bundelen we conceptueel denken en technisch vernuft tot oplossingen met toegevoegde waarde.

Wij hebben een focus op de gehele levenscyclus van gebouwen waardoor wij in een vroeg stadium de juiste keuzes maken. Keuzes die rekening houden met de investering, de exploitatie, het gebruik en de uiteindelijke sloop. Wij weten dat we die meerwaarde alleen kunnen bieden in nauwe samenwerking met u en de eindgebruikers. Wij spreken uw taal en begrijpen de uitdagingen waar u voor staat. Die inlevende kwaliteiten vindt u terug op elk niveau in de organisatie.