Exposanten

Aarts Toiletcabineverhuur

Aarts Toiletcabineverhuur is onderdeel van Aarts Sanitair Service BV. Haar specialisatie is het verhuren van sanitaire voorzieningen voor de bouw, renovaties, evenementen en feesten. Aarts Toiletcabineverhuur beschikt over een ruim aanbod van toiletcabines, toiletwagens, mindervalide toiletten, urinoirs, plaszuilen, handwasunits en douchewagens.

Aarts maakt gebruik van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare vloeistoffen welke na gebruik bij de zuiveringsinstallaties van Waterschap De Dommel worden gedeponeerd. Aarts Toiletcabineverhuur kan binnen 24 uur in geheel Brabant en Limburg toiletcabines leveren. De eigen servicedienst zorgt er voor dat de toiletten tijdig en vakkundig gereinigd worden. Zo heeft u gedurende huurperiode geen omkijken naar het onderhoud van het toilet. Reiniging, lediging en aanvulling van toiletpapier houden het toilet optimaal in gebruik.

De leveringen doen zij in samenwerking met diverse verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwmaterieel en collega toiletverhuurbedrijven. De depots waar vanuit geleverd word in Brabant zijn Etten-Leur, Tilburg, Eindhoven, Deurne, Venray, Oss en ‘s-Hertogenbosch. De depots waar vanuit geleverd wordt in Limburg liggen in Weert, Roermond, Geleen, Maastricht, Heerlen, Venlo en Boxmeer.