Exposanten

Ballast Nedam Zuid, Renovatie & Onderhoud
Ballast Nedam Zuid ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen en utiliteitsgebouwen. Wij doen dit niet alleen als aannemer van een nieuwbouw/transformatie project.  (meer…)
Lees meer »
Bodem en Ontwikkeling
B&O richt zich op herontwikkeling en gebiedstransformatie waarbij sprake is van sloop- en saneringswerk. Wij maken daarbij het verschil met onze mensen: (meer…)
Lees meer »
Collé Rental & Sales
Collé Rental & Sales is met meer dan 120 jaar ervaring, uw partner op het gebied van verhuur van machines voor de bouw, industrie, grondverzet, reiniging, intern transport, tuin & park en evenementen.
Lees meer »
EZ Park
EZ Park bouwt uw bovengrondse parkeergarage, demontabel en uitbreidbaar, voor tijdelijk óf permanent gebruik. Dankzij onze modulaire parkeergarages hebben we voor elk parkeervraagstuk een financieel aantrekkelijk antwoord op maat.
Lees meer »
Heezen BV Eindhoven
Heezen is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Wij zorgen voor zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen. (meer…)
Lees meer »
Heras Mobile Fencing & Security
Heras Mobile Fencing & Security is de internationale expert in tijdelijke en semipermanente security-oplossingen.  De thuismarkten Nederland en België worden direct bedient  met een vooruitstrevend pakket mechanische en elekt
Lees meer »
Kouwenberg Infra BV
Kouwenberg Infra BV is dé specialist op het gebied van sleufloze technieken. Voor zowel open front, gesloten front, raketten, relinen en pipecracken bent u bij Kouwenberg Infra BV aan het juiste adres. (meer…)
Lees meer »
Van Boekel Groep BV
Uitblinken in complexiteit: hoe complexer, hoe beter! De vijftig jaar ervaring en specialisatie van Van Boekel komt pas echt tot zijn recht bij complexe projecten. Van Boekel wil samen met u werken aan de wereld van morgen. Dit will
Lees meer »
Van de Beeten B.V.
Familiebedrijf Van de Beeten B.V., dat ooit (in 1940) begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf, vooruitstrevend in zijn soort. Het bedrijf zoals we dat nu kennen is
Lees meer »